სურსათის უვნებლობის სახელმძღვანელო საზოგადოებრივი კვების ობიექტებისთვის მიზნად ისახავს, ხელი შეუწყოს სურსათის უვნებლობის სტანდარტების დანერგვას საზოგადოებრივი კვების ობიექტებში, მომხმარებლისთვის მიწოდებული კერძების ხარისხის ამაღლებას და კომპანიების ბიზნესმოდელის გაუმჯობესებას.
ავტორები: ეკატერინე ქიმერიძე; თამარ ლაბარტყავა
გამოქვეყნების თარიღი: 2021
გვერდების რაოდენობა: 96
ენა: ქართული
პუბლიკაციის ტიპი: პრაქტიკული სახელმძღვანელო
დაბეჭდილია გერმანიის საერთაშორისო თანამშრომლობის საზოგადოება (GIZ) მიერ
გადმოწერა შესაძლებელია მხოლოდ ორგანიზაციის წევრებისთვის (წევრობის ფორმა - FREE)