სახელმძღავანლოები რესტორნის მენეჯმენტში

სურსათის უვნებლობის სახელმძღვანელო

სურსათის უვნებლობის სახელმძღვანელო

სურსათის უვნებლობის სახელმძღვანელო საზოგადოებრივი კვების ობიექტებისთვის მიზნად ისახავს, ხელი შეუწყოს სურსათის უვნებლობის სტანდარტების დანერგვას საზოგადოებრივი კვების ობიექტებში, მომხმარებლისთვის მიწოდებული კერძების ხარისხის ამაღლებას და კომპანიების ბიზნესმოდელის გაუმჯობესებას.

ავტორები: ეკატერინე ქიმერიძე; თამარ ლაბარტყავა 
გამოქვეყნების თარიღი: 2021
გვერდების რაოდენობა: 96
ენა: ქართული
პუბლიკაციის ტიპი: პრაქტიკული სახელმძღვანელო

დაბეჭდილია გერმანიის საერთაშორისო თანამშრომლობის საზოგადოება (GIZ) მიერ

გადმოწერა შესაძლებელია მხოლოდ ორგანიზაციის წევრებისთვის (წევრობის ფორმა - FREE)